Lippukunnan omat kisat Farmilla 5.10.14

 

Lippukuntaretkellä sunnuntain ohjelmassa olivat lippukunnan omat kisat: Telkän Taival seikkailijoille ja Ratsumiehen Aarre sudenpennuille. Tarpojat Viivi, Veera ja Emma, samoaja Lauri sekä aikuiset Anni, Ninnu ja Harri toimivat rastimiehinä.

 

Ensiapu- ja veistelytaitoja, luonnontuntemusta kiikaroiden sekä Englanti- ja partiotietoutta testattiin rasteilla. Yhdellä rastilla joukkueen piti yhdessä siirtää sankoja kuminauhan ja narujen avulla. Viimeisellä rastilla päästiin kokkaamaan: lounassalaattia ja pinaattilettuja. Ratsumiehen Aarre päättyi aarrelaatikon etsimiseen. Sieltä jokaiselle löytyi kisamitali kaulaan.

 

Lipunlaskussa kaikki palkittiin ensin tikkareilla. Sitten palkittiin voittajat. Telkän Taival-kiertopalkintoon saavat kirjoittaa nimensä Villikissat, jotka saivat myös ensiapupakkauksen. Villikissat sai 17.7 pistettä ja Potatotomato 15,1 pistettä. Ratsumiehen Aarteen voittajat Metsäkauriit palkittiin kompasseilla. Metsäkauriit sai 17,5 pistetttä ja Leijonat 16,8 pistettä, eli sudenpennuilla oli tosi tiukka kisa.