ULDA 2014- Sudenpentu ja seikkailijakisat

Virkkalan Tulentekijät kutsuu kaikkia Lohjan alueen sudenpentuja ja seikkailijoita kilpailemaan Virkkalaan 17.5.2014! Tulkaa mukaan kisaamaan kevätmestaruudesta, kenties voitto kuuluu sinun joukkueellesi!

Säännöt ja osanotto-oikeus

Kilpailussa noudatetaan SP:n partiotaitokilpailujen sääntöjä (tulleet voimaan 1.8.2009) ja järjestelyohjeita sekä SP:n turvallisuusohjeita ja lisäksi Partiolaisten partiotaitokilpailujen sääntöjä (tulleet voimaan 1.1.2010). Jokaisella kilpailuun osallistuvalla tulee olla maksettuna SP:n jäsenmaksu vuodelle 2014.

 

Sarjajako

Seikkailijat kilpailevat joukkueissa, joiden koko on 4-7 jäsentä. Iältään seikkailijat ovat 10-12 -vuotiaita. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa. Joukkueella saa olla mukana yli 15 vuotias saattaja, jolla ei tarvitse olla partiokokemusta. Seikkailijakilpailun reitti on maksimissaan 6 km.

Sudenpennut kilpailevat pentueissa, joiden koko on 4-7 pentua. Sudenpennut ovat iältään 7-10 -vuotiaita. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa. Pentue tarvitsee mukaansa yli 15 vuotiaan saattajan, jolla ei välttämättä tarvitse olla partiokokemusta. Sudenpentukilpailun reitti on maksimissaan 5 km.

Ilmoittautuminen

Lippukunnat ilmoittavat vartionsa Virkkalan Tulentekijöiden nettisivuilla 25.4.2014 mennessä. Ilmoittautumisessa tulee mainita vartion nimi, lippukunta, sarja sekä vartionjohtajan / saattajan nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava myös ruoka-aine allergioista. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: (Poistettu)

Osanottomaksu

Osallistumismaksu on 35 €/vartio ja osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen kanssa samaan aikaan Virkkalan Tulentekijöiden tilille 523621-43196. Kirjoita viestikenttään lippukunnan ja joukkueen nimet. Kilpailusta pois jääneen vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa toinen vartio samaan sarjaan peruuttaneen tilalle.

Osallistumismaksu sisältää kilpailumateriaalin, kisamerkin ja lämpimän ruuan kisojen jälkeen.

 

Kisakeskuksessa on myös buffet/kahvio, jonka tuotto menee kesän 2014 Wings-leirin hyväksi. Kahvia ja herkkuja tarjolla aamusta alkaen partiohinnoin!

 

 

Tehtäväluettelo

   

Sudenpennut

Seikkailijat

Kätevyys

     

Paksut pohjalliset

x

x

       

Ensiapu

     

Kuumaa kipua

x

x

       

Suunnistus

   

Tämä vai tuo

x

x

Määränpää

 

x

       

Tieto ja taito

   

Maistellen

x

x

Keräilijä

 

x

x

Arviointi

 

x

x

Ruiskumölkky

x

x

Solmussa

   

x

       

Yllätys

     

Jätit laudalta

x

x

Sokkoa ohjaa

x

x

Huutava kuuluu

x

x

       

Yhteensä

 

55

55

Tervetuloa kisaamaan!

 

Lisätietoja kisanjohtajilta,

 

Iitu Kuosmanen (ida-riikka.kuosmanen@hotmail.com)

Julius Gran (julius.gran@gmail.com)