Tiedote, Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry

Adventtitervehdys partiolaisen kotiväelle

Lippukuntamme hankkii loka–marraskuussa varoja myymällä Partiolaisten adventtikalentereita.

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: adventtikalentereita on myyty jo 66 vuotta! Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 7 €, josta lippukuntamme saa 2,90 € (partiopiiri 2,23 € ja keskusjärjestö 1,87 €). Partiolaisten adventtikalentereiden myynti ei ole tuloveron tai arvonlisäveron alaista tuloa eikä siihen tarvita rahankeräyslupaa.

Lippukuntamme tavoitteena on hankkia toimintarahaa, jotta pystymme järjestämään jäsenillemme laadukasta toimintaa niin, että retkien ja leirien osallistumismaksut pysyvät kohtuullisina. Tänä vuonna keräämme rahaa erityisesti Englannissa järjestettävää Wings-leiriä varten, johon osallistuvat lippukunnan tarpoja-, samoaja- ja vaeltajaikäiset partiolaiset.

Pyydämme teiltä apua, hyvät partiolaisen vanhemmat. Partiolainen on adventtikalenterin paras myyjä. Meidät tunnistetaan partioasusta, vähintään partiohuivi pitäisi olla kaulassa. Vanhemmat voivat myös opastaa reippaaseen ja kohteliaaseen käytökseen ja antaa vaikka pientä myyntikoulutusta. Keskustelkaa myös myyntitavoitteista, ettei tule otetuksi liian isoa palaa haukattavaksi. Partiopiiri tarjoaa kannustepalkintoja aktiivisille myyjille. Myös vanhemmat voivat myydä kalentereita esimerkiksi työpaikallaan. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä lippukunnan kalenteriasiamieheen.

Kalenterit tulee tilittää 5.12.2013 mennessä, jolloin kaikki rahat myydyistä kalentereista ja myös myymättömät kalenterit tuodaan omalle johtajalle.

 

Joulunodotusterveisin,

Terhi Lehto

Adventtikalenteriasiamies
terhi.lehto8@gmail.com

Piiritoimiston yhteystiedot:

Myyjien sivusto: www.partio.fi/adventtikalenteri
Markkinointisivusto: www.adventtikalenteri .fi